2011. augusztus 25., csütörtök

Tekna Díjlovagló nyereg 17 ", kamra mérete 31

Tekna Díjlovagló nyereg 17 ", kamra mérete 31:
Helló,
Tekna el itt a díjlovagló nyereg, akkor december végén 2010-ben vásárolta csak a törés az én kis pónik voltak használhatók. Ezért szinte új állapotban. Enyhe nyomai a kengyelszíj természetesen felismerhető.
Nagyon kényelmes díjlovagló nyereg, amely lehet természetesen is, hogy egy hosszabb utazást alkalommal.
Néz, hogy jöjjön és vigye, szállítási valószínűleg lehetséges.

Most néhány gyártó információk:

Az elegáns Tekna ™ Díjlovagló nyereg kényelmes ülés mélység lehetővé teszi a lehető legnagyobb kényelmet a helyes ülő helyzetbe.

A velúr-szerű mikroszálas anyaga jó tapadást biztosít a kopásálló és anti-peronoszpóra tulajdonságok biztosítása rendkívül tartós nyereg. A lélegző tulajdonságokkal lehetővé teszi optimális légáramlást között a bőr a lovas (vagy ló) és a nyereg felületén (vagy a nyereg pad). Ugyanakkor lehetővé teszi a rugalmas nyereg fa, puha párnázott ülés és nyugodt lovaglás nyereg pad az Ön és ló.

A QUIK-FORM ™ rendszer lehetővé teszi, hogy csak a fűtés, a legjobb egyezés a szélessége a nyereg fa.
Ez a gyönyörű Tekna ™ Díjlovagló nyereg a legjobb választás mind a versenyre, valamint a képzést.

QUIK-tiszta anyagok:

Tekna Minden nyereg jellemzi, hogy könnyen tisztítható felső. Hála a modern QUIK tisztítható felület nyereg szappannal és bőr ápolási termékek a múltban.

A Tekna nyereg egyszerűen törölni egy nedves ruhával, időt és költséget takarít, mint a hagyományos ellátás rituálék bőr nyergek és felszerelések.

Még egy kört a vízben, vagy egy nagy felhőszakadás nem árt a Tekna termékeket.
Ár: 600 EUR VB