2011. augusztus 25., csütörtök

Pony party szórakozás garantált! Az akár velük!

Pony party szórakozás garantált! Az akár velük!:
Mi izgalmas és egyéni gyermekek születésnapja. A gyermekek születésnapja van köönen gestalltet További szabott teljes egészében a kívánságait, a gyerekek kiegyenlített.
Akkor betüddeln a pónik, majd mi pónilovaglás és sétakocsikázás. Mi is van egy kis állatsimogató, ott élő 2 kameruni juh, négy kecske, szamár és öszvér, amit nyújtani tud. Mi szívesen party asztalok és padok, ahol kényelmesen, és ezt követően egy piknik.
Ind velünk egy csomó más nagy dolog lehetséges. Is kínálunk, mint lovasoktatás korú gyermekek 3 éves, kezdő és haladó felnőttek. Akkor szeretnénk kb 1 - havonta egyszer, hogy képzést nyújtanak a fiatal gazdálkodók Schleswig-Holstein méneskönyv és lovagolt még Mounted Games / képzések, a Pony vagy, és egy kurzust a cirkusz órák pónik.
Azt is mindig jó tevékenységek a stabil, mint a lovaglás játékok, gyűrű lovaglás, Húsvét venni, stb is mindig részt vesz különböző események, mint például Norla a Rendsburg, a Balti-Ló Kiel, mén és mutassuk meg a délután a Stud Book Schleswig-Holstein, Neumünster Holstenhallen, Észak-Holstenhallen ló Neumünster, Hansepferd Hamburgban, stb van is szívesen részt vett rá.
A képesítések a következők: Reitabzeichen osztály III / IV-osztály díjlovaglás: 5, Jumping: 4, vezetési kapott osztály III / IV, 5. osztály teljesítmény Lizensprüfung, ifjúsági igazgató a Shetland póni és IG-helyettes Körbezirksleiterin Körbezirks a hercegség Lauenburg.
Mivel kíváncsi? További információk www.ponyzucht-of-the-muehle.de 0160/96221032 vagy küldje el kérését, hogy vizsgálja meg egyszerű, de ha egyszer odaér a mi HP látott egy kis eindruckvon minket. Mi 23 881 anchor / Lankau!

Azt is felkéri őket, hogy jöjjön haza!
Ár: VB