2011. július 29., péntek

Laza fogak kantár bőr kantár is dió Mezítláb, mint az új!

Laza fogak kantár bőr kantár is dió Mezítláb, mint az új!:
Hello, eladni Markenzaum Barefoot! Szuper minőségű, szinte nem használt!
Laza fogsor ellenőrizze modell "Dió" fekete. Eredeti ár 79,95 EUR 39,95 EUR plusz a kantár gyeplőt a bőr, közel 120, - Ft összesen.
A kantár a kép katalógus kép a kantárt, barna színű. Az ellenőrzés kívánnak értékesíteni, hanem fekete.
Méret: FULL (amely egy régi ló, egy 1,55 m széles és erős Haflinger herélt nagyon jól)
Az öböl volt, csak kb 3-4x. Én eladni, mert nem illik az új lovat, sajnos, még sokkal finomabb (kis telivér x lovaglás póni). Csodálatosan puha bélés!
Szeretné a kantárt alkalmas lovas az autó / csarnok, valamint a lovaglás és egy nagyszerű alternatíva, ha veszel egy kört nem kantárt. Nem volt probléma megszokni a lovam, mint már használta a kantárt.
Itt van a leírás a honlapon (www.barefoot-saddle.de):
A Bitless kantárt óvatosan és egyenletesen osztja el a nyomást az orr, az állkapcsa és a nyak. Ő nem szelektív, biztosítja a fájdalom-szabad kezet segédeszközök létrehozása közben közötti bizalom ló és lovasa. A torok heveder kiterjesztése a gyeplőt - át a gyeplőt, a lovas csak segít megérteni a ló és a jobb ", hogy segítséget nyújtson" nélkül csavarodás vagy elhajlás a nyakon. Ez Bitless kantár is a lehető legalacsonyabb jel Lovaglás: Egy kis mozgás a bal kezet okoz fájdalommentes, de bizonyos nyomást gyakorolt ​​a másik oldalán a ló fejét. A ló más és reagál a nyomás jobbról balra. Gyors válaszidő mindkét gyeplőt, vagy jobb és bal oldalán az egyes gyeplőt - a lovat ad utat.
• Bitless alternatív minden lovas stílusban
• enyhe és egyenletes nyomáseloszlás
nem kényszer
• A puha orr és a homlok és a nyak padding
• fejdísz bélelt extra széles és vastag
• Ívelt orr és a homlok zenekar
Ár: 60 EUR