2011. november 25., péntek

Üvöltő Szelek - Ralph Fiennes, Juliette Binoche - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar felirattal
Angol kiadás - Magyarországon nem kapható
Emily Bronte időtlen klasszikus regénye szerelemről és szenvedélyről életre kel ebben a kiváló sztárokkal fémjelzett nagyszabású filmfeldolgozásban, amely megpróbál a legmesszebbmenőkig hű maradni az eredeti műhöz.
Heathcliff kisgyermekkorában került Mr. Earnshaw családjába - az elhagyott gyermeket a jómódú földbirtokos a skót felföld lápos vidékén találja elhagyatva, biztos halálra ítélve. Mr. Earnshaw befogadja az árvát és saját fiaként neveli, nem tesz különbséget közte és lánya, Cathy , valamint vérszerinti fia, Hindley között.
Múlnak az évek, a gyerekek felcseperednek, és Heathcliff egyre hevesebb érzelmeket táplál mostohatestvére, a győnyőrű nővé érett Cathy iránt. Csak mostohafivérével nincs jó kapcsolata, mivel Hindley féltékeny rá, amiért apja többet foglalkozik a "jövevénnyel", mint ővele.
Amikor Mr. Earnshaw meghal, és a birtok fiára, Hindley -re száll, a fiú első dolga, hogy száműzze mostohatestvérét a házból az istállóba. Heathcliff nek végig kell élnie, miképen foszlik semmivé minden álma. Szeretett mostohaapja halála után szerelme is elhagyja - Cathy feleségül megy a szomszéd földbirtokos fiához.
A becsapott, megalázott Heathcliff bosszút esküszik…
Import, a szállítási idő kb. 5-10 munkanap!



Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Az aukció vége: 2011-11-26 08:28
. Üvöltő Szelek - Ralph Fiennes, Juliette Binoche - Jelenlegi ára: 3 999 Ft